Kudy k nám


 

Naše doporučení: Před samotnou cestou se prosím informujte na recepci hotelu (tel.: +420 724 000 033),  jestli lze vyjet k našemu hotelu autem (a využít tak naše parkoviště) a nebo je na příjezdové cestě sníh (pak zaparkujete auto na centrálním parkovišti v Peci pod Sněžkou).

 

Jaro, léto, podzim

Pokud chcete využívat naše parkoviště u hotelu, vjezd z Pece pod Sněžkou nahoru do lesů (tedy i k nám do hotelu) je možný jen s povolením KRNAP. Dole u centrálního parkoviště uvidíte automat KRNAP, kde toto povolení zakoupíte. V současné době je poplatek pro ubytované hosty (kterými jste) 100,-Kč/ den nebo 200,-Kč/ 2-8 dní.

 

Zima

V zimních měsících (zpravidla už od listopadu nebo i dříve) je na příjezdové cestě k hotelu sníh (příjezdovou cestu protíná sjezdovka, na které je spoustu technického a přírodního sněhu), nelze se tak k hotelu dostat autem. Svůj vůz tak prosím zaparkujte na centrálním parkovišti P1 - Dopravní termínál (jedná se nový parkovací dům, umístěný u čerpací benzinové stanice mezi Velkou Úpou a Pecí pod Sněžkou).

Pak máte 3 možnosti:

1) Zavoláte na recepci hotelu (+420 724 000 033) a my Vám pošleme náš taxi skútr (pro naše ubytované hosty je cesta vždy za nejnižší cenu v Peci), ten vyveze 2 osoby + zavazadla, včetně lyží apod. Cena za 1 cestu je 500 - 700,-Kč (podle vzdálenosti parkoviště od hotelu - nejblíže nám je parkoviště P4). Pokud jste větší skupina, kontaktujte nás pár dní před Vaším plánovaným příjezdem a my Vám pomůžeme zajistit co nejvýhodnější vývoz.

2) Přijdete k nám pěšky.

3) Necháte se na lyžích/snowboardu vyvézt vlekem Javor 1 a sjedete k našemu hotelu.